Tulossa upea ja tunnelmallinen joulukonserttikiertue: Tuliset tenorit ja suloiset sopraanot

Joulun kauneimmat melodiat tuovat tänä vuonna Pentti Hietanen, Johanna Försti, Tomi Metsäketo ja Maria Lund, jotka tulkitsevat taidolla ja tyylikkäästi sekä perinteiset että uudemmat joululaulut. Ei ole parempaa tapaa löytää joulun taikaa kuin antaa maamme valovoimaisimpien esiintyjien johdattaa sinut joulun tunnelmaan loistavan orkesterin säestämänä.

JOHANNA FÖRSTI aloitti musiikkiopinnot 10-vuotiaana soittimenaan viulu. Hän on opiskellut Jyväskylän yliopistossa sekä Helsingin ammattikorkeakoulu Stadiassa. Johanna laulun ja viulun lisäksi soittaa pianoa, kitaraa, bassoa ja banjoa sekä esiintyy tv-ohjelmissa mm. Tanssii tähtien kanssa.

PENTTI HIETANEN on poikkeuksellisen monipuolinen taiteilija, jolta luontuvat yhtä vakuuttavasti niin vaativat ooppera-, operetti-, ja musikaaliroolit kuin viihde- ja rockmusiikkikin. Pentti on kuulunut jo pitkään rakastettujen suomalaisartistien joukkoon.

MARIA LUND taitaa tyylilajit ja on lahjakas laulaja sekä näyttelijä, joka on esiintynyt lukuisien musikaalien päärooleissa, mm. The sound of music Tampere-talossa, Liz-musikaali ja West Side Story Tampereen teatterissa. Maria Lund on esiintynyt laulajana ja juontajana monissa tv-ohjelmissa sekä tehnyt omia levyjä.

TOMI METSÄKETO on uransa aikana ollut monessa mukana: jo 80-luvulla Savonlinnan oopperajuhlilla, Suomen Kansallisoopperan poikasolistina, solistisissa tehtävissä Cantores Minores – kuorossa. Upeaääninen Tomi on esiintynyt useissa musikaaleissa mm. Sound of Music ja Les Miserables. Tomin erikoisalaa ovat italiankieliset kuolemattomat laulelmat ja serenadit.

Konsertti kestää 2,5 tuntia sisältäen väliajan.

ti 2.12. klo 19, Tampere-talo
ke 3.12. klo 19, Mikaeli, Mikkeli
to 4.12. klo 19, Verkatehdas, Hämeenlinna
pe 5.12. klo 19, Sibeliustalo, Lahti
to 11.12. klo 19, Laurentius-sali, Lohja
pe 12.12. klo 19, Kuopion Musiikkikeskus
la 13.12. klo 19, Turun Konserttitalo
su 14.12. klo 15, Musiikkitalo, Helsinki
ti 16.12. klo 19, Musiikkitalo, Helsinki
ke 17.12. klo 19.30, Kaukametsän Sali, Kajaani
pe 19.12. klo 19, Madetojan Sali, Oulu

Liput: Paikalliset lipunmyyntipisteet, Lippupalvelu, alkaen 48 €