Tomi Metsäketo ja Saara Aalto konserttikiertueelle

Tomi Metsäketo esiintyy tänä vuonna tunnelmantäyteisissä joulukonserteissa yhdessä Saara Aallon kanssa. Konserttikiertueella kuullaan kahden todella hienon lauluäänen omaavan artistin tulkintoja joulun kauniista lauluista. Mukana Kuului laulu enkelten -nimisellä kiertueella on mm. nyt jo platinarajan ylittäneen Tomin Kuului laulu enkelten -joululevyn kappaleita ja Saaran Enkeleitä – Angels -joulualbumin lauluja.

Tomi ja Saara tekivät yhteistyötä jo viime jouluna, kun Tomi vieraili Saara Aallon joulualbumilla kauniin Muistan joulun -dueton saattelemana. Laulu kuullaan nyt ensikertaa live-esityksenä kiertueella. Saaran ja Tomin kappaleen voi kuunnella Youtubessa >>

– Kun Muistan joulun -kappaleelle piti löytää duettokaveri, ei ollut vaikea tehdä valintaa. Ensisijainen ehdokkaani oli heti Tomi. Onneksi Tomi suostui!, iloitsee Saara Aalto.

Tomin ja Saaran ainoa yhteinen esiintyminen on ollut keväällä 2011 äitienpäiväkonsertissa, jossa he duetoivat.

– Äänet tuntuivat sopivan hienosti yhteen, kertoo Tomi. Oli jotenkin luontevaa ajatella, että tekisin Saaran kanssa lisää yhteisesiintymisiä ja nythän se toteutuu, Tomi kertoo yhteistyön alkamisesta.

Artisteja yhdistää myös Euroviisumenestys. Molemmat menestyivät osallistumisvuosinaan hienosti kakkossijalle, Tomi vuonna 2006 (Eternamente Maria) ja Saara vuonna 2011 (Blessed with Love). Molemmat ovat olleet myös monien musikaalien tähtinä.

Tomille luovutettiin platinaa vuodenvaihteessa joululevystään ja hän on ollut tämän vuoden keväällä mukana Åbo Svenska Teaternin loppuunmyydyssä menestysmusikaalissa. Saara puolestaan on niittänyt mainetta The Voice of Finland -formaatissa sijoittuen kilpailussa toiseksi. Saaralta on ilmestynyt joulualbumin lisäksi myös omia sävellyksiä sisältävä Blessed with Love -levy keväällä 2011.

Joulumusiikin siivittämällä kiertueella on mukana niin kirkkoja kuin konserttisaleja. Kiertueaikataulu ja paikkakunnat:
Pe 7.12. Turku, Mikaelin kirkko
La 8.12. Mikkeli, Kons. talo Mikaeli
Ma 10.12. Lahti, Ristinkirkko
Ti 11.12. Kotka, Kotkan kirkko
Ke 12.12. Kerava, Kerava-sali
Ma 17.12. Helsinki, Kallion kirkko
Ke 19.12. Tampere, Aleksanterin kirkko
Kiertue vierailee lisäksi ti 18.12. Mäntsälässä, jossa se järjestetään yksityistilaisuutena.
Konsertit alkavat klo 19.
Huom! Turun konsertin alkamisaika muuttunut klo 21:een!

Lippujen ennakkomyynti alkaa maanantaina 17.9.2012.
Liput 30 e. Ennakkomyynti:
LIPPUPISTE, www.lippu.fi, p. 0600 900 900 (1,97 e/min + pvm) (Lippupisteen käsittelykulut alk. 1 e / lippu + toimitustavasta riippuva toimituskulu.) Tapahtuma/varausnumeroilla liput myös R-KIOSKEISTA kautta maan. Katso paikalliset Lippupisteen ennakkomyyntipisteet >>:

Poikkeukset:
Kerava 25 e (Piletti), järj. Keravan kulttuuritoimi
Mikkeli 35 e (Lippupalvelu/Mikaeli), järj. MKS Events

Tarjolla on myös ryhmäalennuslippuja.
Ryhmät kirkkokonserttien osalta ryhmät á 28 e (min. 10 henkeä): kristiina.heikkila@indico.fi
Ovimyynti tuntia ennen, mikäli konserttia ei loppuunmyyty.

Tuotanto: Indico 2012. Tapahtuman nettisivut:
www.indico.fi/kuuluilauluenkelten

www.tomimetsaketo.com, www.facebook.com/tomimetsaketo
www.saaraaalto.com, www.facebook.com/saaraaaltoofficial