Rakkautta vain levy kaupoissa perjantaina 16.11.2012, Kuului laulu enkelten -kiertue lähestyy…

YLI 100 000 LEVYÄ MYYNYT HURMURI ESIINTYY JA JAKAA NIMIKIRJOITUKSIA STOCKMANN-TAVARATALOISSA JOULUKUUN ALUSSA

SUURTEN TUNTEIDEN TULKIN TOMI METSÄKEDON UUSI LEVY ”RAKKAUTTA VAIN” KAUPOISSA HUOMENNA PERJANTAINA 16. MARRASKUUTA

TOMI METSÄKEDON  JA SAARA AALLON JOULUKONSERTTIKIERTUE  KÄYNNISTYY  7. JOULUKUUTA

Suomen suosituimpien mieslaulajien eliittiin lukeutuva Tomi Metsäketo esiintyy ja jakaa nimikirjoituksia Stockmann-tavarataloissa Turussa, Tampereella ja Helsingissä.

La 1.12. Turku, Stockmann, klo 15-16
Su 2.12. Tampere, Stockmann, klo 15-16
Ke 5.12. Helsinki, Stockmann, klo 17-18

Uusi levy, ”Rakkautta vain”,  julkaistaan perjantaina 16. marraskuuta ja sisältää 10 tyylikästä tulkintaa rakkauden nälkäisille. Levyllä mukana ajankohtainen singleklassikko ”Sun avullas lennän rakkauteen” (Wind Beneath My Wings), jolla Bette Midler sai ykköshitin Amerikassa vuonna 1989.

Tomi Metsäketo ja Saara Aalto esiintyvät joulukuussa konserttikiertueella, jossa kuullaan kahden upean artistin tulkintoja kaunista joululauluista. Konserttikiertue, jonka nimenä on Kuului laulu enkelten, vierailee yhteensä seitsemällä paikalla, joista kaksi on konserttitaloja ja loput kirkkoja. Kiertue alkaa perjantaina 7. joulukuuta Turusta. Sen jälkeen on vuorossa Mikkeli, Lahti, Kotka, Kerava, Helsinki ja viimeisenä Tampere, jonne kiertue päättyy 19. joulukuuta. (Ks kiertuelista alla)

Ainutlaatuisella kiertueella kuullaan mm. lauluja artistien joululevyiltä: Tomin platinarajan rikkoneelta ”Kuului laulu enkelten” ja Saaran ”Enkeleitä-Angels” -albumeilta.

Suomalaisten mieslaulajien eliittiin kuuluva Tomi Metsäketo on mittavan laulajanuransa lisäksi tullut tunnetuksi eri musikaaleista, kuten “Les Misérables”, “Elisabeth”,“Titanic” ja ”The Sound of Music”. Hän on lisäksi ollut mukana mm. MTV3:n Tanssii tähtien kanssa – ohjelmassa, jonka hän voitti tanssija Sanna Hirvaskarin kanssa vuonna 2006. Samana vuonna Metsäketo sijoittui Suomen Euroviisufinaaliin.

Hänen levyjään on myyty yli 100 000 kpl. Hän on julkaissut neljä studioalbumia, yhden kokoelmalevyn sekä platinaa myyneen joululevyn ”Kuului laulu enkelten”.

”Kuului laulu enkelten”-konserttikiertue

Pe 7.12. Turku, Mikaelin kirkko
La 8.12. Mikkeli, Kons. talo Mikaeli
Ma 10.12. Lahti, Ristinkirkko
Ti 11.12. Kotka, Kotkan kirkko
Ke 12.12. Kerava, Kerava-sali
Ma 17.12. Helsinki, Kallion kirkko
Ke 19.12. Tampere, Aleksanterin kirkko
(Ennakko Lippupiste)