Rakkaudella – Tuliset Tenorit

rakkaudellatulisettenorit_pSyksyn pimeneviin ja viileneviin iltoihin lämpöä ja rakkautta tuovat Tuliset tenorit – Jyrki Anttila, Pentti Hietanen, Tomi Metsäketo – täysin uusitulla ohjelmallaan.

Teemana ovat rakkauslaulut, rakkauden eri vaiheet alkuhuumasta sydänsuruihin sekä rakkauden eri kohteet. Ohjelmistossa on ikivihreitä klassikoita, tangoja sekä myöskin uusia ja ihania mutta tuntemattomampia kappaleita, joita tenorit tulkitsevat sydämellä yhdessä ja erikseen. Toki ohjelmistossa on myös muutamia suosikkikappaleita edellisestä ohjelmistosta, ne joita yleisö ei koskaan kyllästy kuulemaan. Lisäsäväyksen iltaan tuo jo legendaarinen tenorien oma huippuorkesteri.

Kolme hurmuritenoria yhdistivät voimansa ja ovat konsertoineet koko maan kattavalla Tuliset tenorit – kiertueellaan loppuunmyydyissä konserttisaleissa. Konserttivieraat ovat osoittaneet joka ilta seisten suosiotaan eikä suosionosoituksista ole meinannut tulla loppua!

Tenorit ilmiselvästi viihtyvät yhdessä, joka näkyy leikinlaskuna ja ja suorastaan hulvattomana huumorina estradilla. Yhdessä tekemisen ilo ja riemu välittyy myös yleisölle, jolta saatu palaute on ollut ylistävää.

Hietanen kuvailee heitä joukkupelaajiksi, jotka nauttivat eniten yleisölle esiintymisestä, mutta he ovat erilaisia laulajia. ”Jyrki on tyylipuhdas oopperalaulaja vaikka äänessä on myös italialaista lyyrisyyttä. Tomin ääni taas on yksinkertaisesti erittäin kaunis. Itselläni on sydämessä ja veressä rytmimusiikki, mutta teen myös klassista musiikkia.”

Jyrki Anttila kertoo pitävänsä Hietasessa sekä hänen äänestään että tekemisestä huokuvasta sydämellisyydestään. ” Hänen soundinsa on niin hieno ja Tomin ääni taas – wau, siinä on oikeanlaista italialaisten balladien sävyä”.

Metsäketo kertoo että pyrkimyksenä on tuoda yleisölle hieman viihteellisempää tunnelmaa. ”Klassiset tenorit klassisessa konsertissa voisi saada ihmiset takajaloilleen, siksi nämä ovat viihdekonsertteja”.

Konsertin kesto 2t 30 min, sisältää väliajan.

Kiertuepaikkakunnat:
pe 10.10. klo 19, Martinus-sali, Vantaa
su 12.10. klo 15, Kuopion Musiikkikeskus
ke 15.10. klo 19, Turun konserttitalo
to 16.10. klo 19, Tampere-talo
pe 17.10. klo 19, Jyväskylä Paviljonki
la 18.10. klo 15 ja 19, Musiikkitalo, Helsinki
la 1.11. klo 15, Logomo, Turku
pe 21.11. klo 19, Promenadikeskus, Pori

Liput: Paikalliset lipunmyyntipisteet, Lippupalvelu, alkaen 48 €.