Kuuli laulu enkelten -kiertueen kuvia

Kuului laulu enkelten -kiertue jatkuu. Tässä vielä loput kiertuepaikat:

Ma 10.12. Lahti, Ristinkirkko
Ti 11.12. Kotka, Kotkan kirkko
Ke 12.12. Kerava, Kerava-sali (loppuunmyyty)
Ma 17.12. Helsinki, Kallion kirkko (loppuunmyyty)
Ke 19.12. Tampere, Aleksanterinkirkko
PS. Myös Turku oli loppuunmyyty!

HUOM! Rakkautta vain ja Kuului laulu enkelten -levyjä on myynnissä kiertueella, tietysti omistuskirjoituksilla varustettuna.

Lisää kuvia konsertista löytyy Tomin Facebook-sivuilta >> (Kuvat Turun Mikaelin kirkosta).

Tämän vuoden Kuului laulu enkelten -konsertti on saanut jo nyt paljon kiitosta tunnelmastaan ja ohjelmistostaan sekä artistien taidokkuudesta. Tässä otteita Facebookista ja yleisöpalautteista, joita on tullut kymmenittäin:

– Kuulu laulu enkelten oli parhainta musiikillista antia, jota olen koskaan konserteissa kokenut! Uskaltaisinko sanoa, paras konsertti koskaan! Tomi oli varma oma itsensä, tulkinta upeaa, luotettavaa laatua. Saara on todella taitava laulaja, hänen äänensä oli loistava ja soi upeasti, myös falsetit. Solistien äänet sopivat huippuhienosti yhteen. Myös bändin sovitustyöskentely oli täydellistä. Kokonaisuudessaan pehmeää, kaunista sointia.
– Konsertti on täydellisesti kirkkoon sopiva, 10 +. Saara Aalto yllätti minut huikealla laulullaan ja tulkinnallaan (ihastuin) ja Tomi oli takuuvarma, laadukas tenori. Konsertin soundimaailma oli huippua, erityisesti flyygelisti ja viulisti sävähdyttivät. Tässä konsertissa todella viihdyin, siitä kertovat myös konsertin jälkeiset bravo-huudot ja kiitosvihellykset, joita ei kirkoissa yleensä kuulla.
– Saara juuri sopiva pari Tomille, ihanat äänet yhdessä.
– Arvokas, joulun odotukseen sopiva tunnelma.
– Jukka Nykäsen sovitukset olivat monipuolisia ja upeita, taiteella tehtyjä ja eivät toistaneet itseään. Konsertissa oli selvästi panostettu orkesteriin ja musiikkiin. Ammattitaitoisia muusikoita, mm. viulisti (Camilla Bäckman) oli aivan ”ässä”.
– Kylmiä väreitä ja jokunen kyynelkin vierähti. Kiitos hienosta konsertista!