Les Miserables Tampereella

Miserables3Tampereen Teatteri esittää CAMERON MACKINTOSHIN luvalla uuden tuotannon BOUBLIL ja SCHÖNBERGIN Les Misérables -musikaalista.

Les Misérables on kaikkien aikojen musikaalielämys, rakastettu näyttämötaiteen klassikko, jonka on nähnyt jo yli 65 miljoonaa katsojaa ympäri maailman – 42 maassa, 21 eri kielellä – ja joka edelleen 28. esitysvuotenaan rikkoo kävijäennätyksiä.

Les Misérables on ilmiö, joka on voittanut 76 kansainvälistä palkintoa. Tämä maailman kaikkien aikojen pisimpään näyttämöillä pysytellyt musikaali saapui Tampereen Teatteriin syyskuussa 2013 ja jatkuu toistaiseksi huhtikuun 2014 loppuun asti.

Victor Hugon romaaniin pohjautuva tarina sijoittuu 1800-luvun Ranskaan. Les Misérables on riipaiseva kuvaus särkyneistä unelmista ja saavuttamattomasta rakkaudesta, intohimosta, uhrauksesta ja katumuksesta. Se on ajaton ja lumoava kertomus ihmisen selviytymiskyvystä.

Tarinan keskiössä on entinen vanki, Jean Valjean, jota säälimätön poliisi Javert jäljittää. Kun Valjean suostuu huolehtimaan tehtaassa raatavan Fantinen pienestä Cosette-tyttärestä, heidän elämänsä muuttuvat ikiajoiksi.

Esitys on suomenkielinen, tekstitys englanniksi ja suomeksi.

Lisätiedot: www.tampereenteatteri.fi/fi/naytelma/les-miserables/